Consultanță și training

DPO

Ce beneficii așteptați prin consiliere?

Nevoia de consiliere și training se asociază unor căutări pentru confirmarea unor ipoteze proprii, insuficient testate sau lipsite de o minimă previzibilitate dorită. În astfel de situații, se apelează la consilieri cu experiență mai multă în domeniu, care au văzut astfel de exemple, au testat și pot împărtăși concluzii valoroase, cu scopul de a economisi timp, de a scuti risipa de resurse, de a indica alegerea potrivită.

Pentru o consiliere eficientă, este necesar schimbul complet și corect de informații, de o pregătire a terenului pe care se va derula testarea, de studiere a condițiilor și circumstanțelor în care se vor derula experimentul, pregătirea și simularea care vor fi decisive pentru alegerea uneia dintre variantele disponibile.

Aplicarea unui plan de acțiune presupune un minim de consiliere din partea unor persoane apropiate de proiect sau total independente, pentru a contribui constructiv, cu opinii „la rece”, cu argumente și observații pertinente, menite să reducă riscurile, să depisteze și să elimine erorile, să corecteze abaterile și să recomande căile cele mai sigure către obiectiv.

Apelați la consiliere pentru:

  • Dezvoltarea afacerii
  • Promovarea produselor și serviciilor
  • Multiplicarea rutelor către piață
  • Majorarea cotei de piață
  • Valorificarea oportunităților

Ce doriți să obțineți prin training?

Nevoia de training poate fi asociată cu dorința de progres. Resursele financiare nerambursabile puse la dispoziție prin programele UE au valoare consistentă. Utilitatea serviciilor de training este demonstrată de mediul concurențial, în care cei mai bine pregătiți ocupă poziții de lideri.

Pe lângă îmbunătățirea prestațiilor profesionale și performanțelor ridicate, investițiile în perfecționarea angajaților prin training reduc fluctuațiile de personal, armonizează metodele de lucru și contribuie semnificativ la o atmosferă benefică în echipă. Scad riscurile de accidente și incidente, reducând implicit eventualele pagube derivate din astfel de situații.

Prin training, este stimulată creativitatea, prin încurajarea colaborării constructive, stimularea încrederii în propriile abilități și cunoștințe, consolidarea respectului de sine și pentru cei din jur.

Oamenii susținuți constant prin sesiuni de training periodice fac față mai bine situațiilor neprevăzute, reacționează mai eficient în cazul unor crize, se adaptează mai repede la evoluții și schimbări radicale.

Apelați la training pentru:

  • Îmbunătățirea performanțelor
  • Creșterea siguranței
  • Stimularea motivării angajaților
  • Eficientizarea utilizării resurselor
  • Optimizarea proceselor de lucru