Viziune

Lumea poate funcționa mai bine printr-o colaborare pașnică, armonioasă și eficientă, atunci când resurse complementare devin accesibile întreprinzătorilor asociați în jurul unor obiective comune.

Misiune

Ne propunem să contribuim la identificarea clară, definirea și împlinirea nevoilor de dezvoltare pe termen lung a întreprinzătorilor și organizațiilor prin utilizarea optimă a resurselor disponibile, experienței și priceperii experților din domenii complementare.

Valori

Încrederea, comunicarea transparentă, planificarea activităților, monitorizarea performanțelor și ajustarea continuă a proceselor influențează în mod determinant performanțele obținute, rata de progres și eficiență.

Experiență

Cei peste 20 de ani de activitate au constat în acumularea unor resurse excelente pentru creșterea oricărei afaceri. Cu sprijinul experților noștri certificați ANC în consultanță, training și audit veți ajunge mai ușor la obiectivele și performanțele dorite.

Cunoștințele specifice GDPR se îmbină armonios cu aptitudinile de aplicare personalizată a celor mai eficiente strategii, metode și instrumente de lucru, inclusiv ca formatori autorizați, auditori și responsabili cu protecția datelor cu caracter personal.

 

Echipa noastră interdisciplinară optimizează pentru dumneavoastră sistemele, procesele și activitățile recomandate, pe baza criteriilor transparente de măsurare a randamentului investiției.

Clienții Trusteos provin din domenii diverse ca HoReCa, Media, IT&C, HR, birotică, producție de mobilier, instalații, reciclare, industrie grea, etc., însumând cifre de afaceri de zeci de milioane de Euro și mii de angajați, implicați în activități productive.

Orice provocare este binevenită, ca sursă de creștere și oportunitate de dezvoltare, alături de clienți dedicați unei viziuni proprii bine definite, cu potențial de contribuție la o lume mai bună, la un viitor mai prosper, având ca fundament încrederea și cooperarea cu beneficii reciproce, pe termen lung.

Serviciile au fost îmbunătățite continuu prin pregătire constantă, organizarea de cursuri, seminarii și schimburi de experiență, prin asocieri, demonstrații, exerciții și studii de caz diverse, atât la nivel național, cât și internațional.

Instruirea continuă face parte integrantă din rețeta succesului. Resursele utilizate vă stau la dispoziție, de cele mai multe ori gratuit, singura limită fiind legată de timpul dumneavoastră disponibil. Indiferent de surse, este important să aplicați măsurile tehnice și organizatorice necesare conform cerințelor GDPR.

Mai multe despre valorile și acreditările noastre, precum și despre susținerea pe care v-o putem oferi, puteți citi în articolul publicat aici.

Vă invităm să ne contactați pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a explora beneficiile de care vă puteți bucura. Vă garantăm calitatea serviciilor pe care le furnizăm!