Despre noi

consultanță

Viziune

Lumea poate funcționa mai bine printr-o colaborare pașnică, armonioasă și eficientă, atunci când resurse complementare devin accesibile întreprinzătorilor asociați în jurul unor obiective comune.

Misiune

Identificarea și împlinirea nevoilor de dezvoltare pe termen lung a IMM-urilor prin utilizarea optimă a resurselor disponibile, experienței și priceperii experților din domenii complementare.

Valori

Încrederea, comunicarea transparentă, planificarea activităților, monitorizarea performanțelor și ajustarea continuă a proceselor influențează în mod determinant performanțele obținute, rata de progres și eficiență.

Cei 20 de ani de experiență practică reprezintă resurse excelente pentru creșterea oricărei afaceri. Cu sprijinul experților noștri în consultanță, vânzări, comunicare, training și marketing veți ajunge mai ușor la obiectivele și performanțele dorite.

Cunoștințele specifice se îmbină armonios cu aptitudinile de aplicare personalizată a celor mai eficiente strategii, metode și instrumente de lucru.

Echipa noastră interdisciplinară optimizează pentru dumneavoastră sistemele, procesele și activitățile recomandate, pe baza criteriilor transparente de măsurare a randamentului investiției.

Clienții Trusteos provin din domenii diverse ca HoReCa, Media, IT&C, HR, birotică, producție de mobilier, instalații, reciclare, industrie grea, etc., însumând cifre de afaceri de zeci de milioane de Euro și mii de angajați, implicați în activități productive.

Orice provocare este binevenită, ca sursă de creștere și oportunitate de dezvoltare, alături de clienți dedicați unei viziuni proprii bine definite, cu potențial de contribuție la o lume mai bună, la un viitor mai prosper, având ca fundament încrederea și cooperarea cu beneficii reciproce, pe termen lung.

Serviciile de consultanță au fost îmbunătățite continuu prin organizarea de cursuri, seminarii și schimburi de experiență, prin asocieri, demonstrații, exerciții și studii de caz diverse, atât la nivel național, cât și internațional.

Pregătirea continuă face parte integrantă din rețeta succesului. Resursele utilizate vă stau la dispoziție, de cele mai multe ori gratuit, singura limită fiind legată de timpul dumneavoastră disponibil.

Puteți beneficia de consultanță pentru generarea mai multor lead-uri pentru produsele sau serviciile pe care le oferiți, pentru creșterea ratei de conversie în vânzări și maximizarea clientelei.